Kaikki tuotteet
Takaisin

Täydennä tilaustasi aikakauslehtiemme digiversioilla

voit valita itse mistä haluat lukea

Jos et vielä ole Hesarin tilaaja, annamme sinulle aikakauslehtiä kaksi viikkoa ilmaiseksi! Ilmainen 2 viikon tutustumisjakso on mahdollista käyttää vain yhden kerran. Tutustu kaksi viikkoa maksutta tästä!

Tämä paketti on niille, jotka arvostavat monipuolista journalismia. Helsingin Sanomien digitilauksen ohella saat luettavaksesi kuusi suosittua digitaalista näköisaikakauslehteä. Tilaukseen sisältyy myös jo ilmestyneiden lehtien kattava arkisto.

Voit lukea seuraavia lehtiä Hesarin iPad- ja Android-sovelluksessa:

  • Glorian ruoka&viini
  • Kodin Kuvalehti
  • Hyvä terveys
  • Meidän Perhe
  • Tiede
  • HS Teema

Aikakauslehtien tilaus edellyttää jatkuvaa, maksullista HS Digi -tilausta, joka tarvittaessa lisätään painetun lehden tilaukseesi. Jos tilauksesi on määräaikainen, se muutetaan jatkuvaksi.

Lisää nyt tilaukseesi digitaaliset aikakauslehdet. Peruutamme alkuperäisen tilauksesi ja teemme uuden tilauksen, jossa on alkuperäisen lisäksi mukana myös aikakauslehdet. Tilausjaksosi pituus säilyy ennallaan. HS Digi + aikakauslehdet 22,90 €/kk. HS paperilehden tilaajille HS Digi ja Aikakauslehdet jatkuva tilaus 5 €/kk. Tilaushinnasto >>

Saat uuden laskun koko tilauspituudesta. Jo maksamasi osuus huomioidaan tuossa uudessa laskussa. Jos olet maksanut tilauksesi luottokortilla, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Mukavia lukuhetkiä digitaalisten aikakauslehtien parissa.

Mitä tilaustasi haluat täydentää?

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.