Kaikki tuotteet
Takaisin

Peruuttamisoikeus

Tällainen on etämyynnin 14 päivän peruuttamisoikeutesi

Sinulla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemäsi sopimus 14 päivän kuluessa tuotteen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta.

Rajoitukset

Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli olet avannut sinetöitynä toimitetun ääni- tai kuvatallenteen tai tietokoneohjelman tai kyse on kirjan tai lehden toimittamisesta sähköisessä muodossa tai sähköisestä palvelusta, jonka toimitus on aloitettu suostumuksellasi ennen peruutusajan päättymistä.

Peruuttamisoikeus lasketaan alkavaksi tapauskohtaisesti

  • Mikäli tilaukseen kuuluu kotiin kannettu lehti, lasketaan peruutusoikeuden alkaminen 1 lehden vastaanottamisesta.
  • Jos kyseessä on palvelusopimus tai sähköisesti toimitettavaa digitaalista sisältöä koskeva sopimus, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan sopimuksen tekemisestä.
  • Jos kyseessä on tavaratilaus, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun tavara on vastaanotettu.
  • Jos kyseessä on kauppasopimus, jossa tavaroita toimitetaan säännöllisesti, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun ensimmäinen tavaraerä on vastaanotettu.
  • Jos kyseessä on tavaratilaus, joka on toimitettu useammassa erässä, peruuttamisen määräaika lasketaan alkavan siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Näin peruutat etäkaupassa tekemäsi sopimuksen

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi ilmoita Sanomille päätöksestäsi peruuttaa sopimus:

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos olet vastaanottanut tavaroita sopimuksen yhteydessä, sinun on lähetettävä tavarat ja niiden mukana lähetetty lasku (tai lähetyslista) takaisin meille Postin asiakaspalautuksena viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Helpoiten hoidat peruutuksen palauttamalla tuotteen ja sen mukana lähetetyn laskun (tai lähetyslistan) Postitse.

Posti veloittaa sinulta palautuksista kulloisenkin hinnaston mukaisen postimaksun. Lähetä tuotteet osoitteeseen Sanoma Media Finland / Kirjavälitys, Hakakalliontie 10, 05460 Hyvinkää.

Peruutettuasi sopimuksesi palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset edullisimman vakiotoimitustavan hinnoittelun mukaisesti viivytyksettä, viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun maksutapaan ja siten, ettei sinulle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Jos kyseessä on tavaratilaus, voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin.

Olet vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Jos olet pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, sinun on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.