Kaikki tuotteet

Me Naiset - asiakastuki

Tämä on Me Naiset -lehden Oma Sanoma -asiakaspalvelusivu. Kirjautuneena näet oman tilauksesi ja voit tehdä tilausmuutoksia. Lisäksi löydät tietoa sekä ohjeita eri aihealueisiin liittyen.


Jo satojen vuosien ajan naisia on haluttu ylistää, alistaa, määritellä, kesyttää ja analysoida. Kunnes naiset itse sanoivat sen paremmin – ja myös tarttuivat sanoista tekoihin.

Tiia Vanhatapion uniikki suomalaisten naisten sanojen pohjalta syntynyt mallisto on nyt myynnissä. Me Naisten tilaajana saat tuotteet etuhintaan: T-Paidat 19,90 € (norm. 29,90 €) ja kangaskassit 9,90 € (norm. 14,90 €).

Tutustu >>


Omat tilauksesi

Kirjautuminen Oma Sanomaan kannattaa. Silloin pystyt parhaiten tarkastelemaan ja hallinnoimaan tilauksiasi, sekä pitämään Sanoma-tilisi käyttäjätunnuksen ajan tasalla.

Ajankohtaista

Tilaajana saat CityShopparin tilaajan etuhintaan 9,90 €. Valitse kätevä mobiilisovellus tai perinteinen etukirja ja -kortit. Hyödynnä etusi >>

Me Naisten tilaaminen todellakin kannattaa. Katso kaikki asiakasetusi >>

Tilaukseesi sisältyvät kaikki Sanoman 14 digitaalista aikakauslehteä, joita voit lukea silloin kun sinulle sopii. Lue lisää >>

Tilaa Me Naiset

Jokainen nainen tuntee Me Naiset. Me Naiset tuntee suomalaiset naiset. Me Naiset on Suomen suosituin naisten viikkolehti, joka tarjoaa tuoreet puheenaiheet ja uusimmat trendit ja ilmiöt.

< Siirry Oma Sanoma -asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.