Oma Sanoma

HS asiakastuki – avoinna aina

Tervetuloa Helsingin Sanomien asiakastukeen. Täällä voit hallinnoida HS tuoteperheen (Helsingin Sanomat, HS Teema, Kuukausiliite, HS Kirjasto) tilauksiasi nopeasti ja vaivattomasti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Toivottavasti olet tyytyväinen palveluumme.

Kesäetuja tilaajalle! Tässä sinulle tilaajamme kivoja, kesäisiä etuja. Voit tarvittaessa luoda Sanoma-tilin etujen lunastamisen yhteydessä. Hyödynnä etusi ja hyvää kesää! Lue lisää >>

Omat tilauksesi

Kirjautuminen Oma Sanomaan kannattaa. Silloin pystyt parhaiten tarkastelemaan ja hallinnoimaan tilauksiasi, sekä pitämään Sanoma-tilisi käyttäjätunnuksen ajan tasalla.

Ajankohtaista

Lue digilehteä missä vain, ota Hesarin digipalvelu käyttöösi. Täydennä tilaustasi >>

Hesarin uudistuneet mobiili- ja tablettisovellukset tuovat koko ainutlaatuisen sisällön käyttöösi. Tutustu sovelluksiin >>

Anna perheenjäsenillesi lukuoikeus digilehteen. Tutustu digilukuoikeuksiin >>

Tilaajana pääset nauttimaan monista asiakaseduista. Tutustu etuihin >>

Tee laskujen maksamisesta helpompaa. Ota käyttöön e-lasku >>

Suomen palkituinta journalismia. Valitse itsellesi sopivin tapa lukea! Tutustu HS tuoteperheeseen >>

Tilaa Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat – Suomen palkituinta journalismia

Helsingin Sanomat on kansainvälisen tason laatulehti, joka kertoo kaiken olennaisen maailmasta joka päivä ja kaikissa kanavissa. Tärkeiden uutisten ohella Hesari tarjoaa puhuttelevia tarinoita, koskettavia elämyksiä ja arkea helpottavaa hyödyllistä tietoa. Hesari auttaa ymmärtämään, miksi maailma on sellainen kuin se on.

< Siirry Oma Sanoma -asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.