Oma Sanoma

HS tilaukset – Räätälöi tilauksesi sellaiseksi kuin haluat

Jatkuva tilaus on usein edullisin tapa tilata Helsingin Sanomat. Tilaushinta määräytyy tilauspituuden, -muodon ja laskutusjakson mukaan. Jatkuvassa tilauksessa pidempi laskutusjakso on aina edullisempi.

Painetun Hesarin tilaaminen viikonlopuksi

Helsingin Sanomat tarjoaa tilaajilleen useita tilausmuotoja. Voit tilata Hesarin myös pelkästään viikonlopuksi.

Onko Helsingin Sanomat mahdollista saada ilman mainoksia tai liitteitä?

Mainokset ovat osa sisältöä, eikä lehteä voi tilata ilman mainoksia tai liitteitä.

Helsingin Sanomien tilaaminen ulkomaille

Voit tilata painetun lehden ulkomaille. Lehti jaetaan yleensä 2-5 päivän viiveellä. Ulkomaille toimitetusta lehtitilauksesta veloitetaan toimituslisä. Jos tilaukseesi kuuluu myös HS Verkko Plus, voit lukea päivän lehden Helsingin Sanomien verkkopalvelussa myös ulkomailla.

Opiskelija-alennus

Opiskelijana saat Hesarin jokapäiväisen tai viikonlopun (pe-su) jatkuvan tilauksen puoleen hintaan. Alennus koskee painetun Helsingin Sanomien lehden ja digipalvelun tilausta, ei pelkkää digitilausta (HS Verkko Plus).

Opiskelijatilauksen voi tehdä omassa taloudessa asuva päätoiminen opiskelija, jos taloudessa ei asu ansiotyössä olevia henkilöitä. Tilaus tulee tehdä opiskelupaikkakunnalle. Tilausoikeus varmennetaan oppilaitoksen nimellä ja opiskelijakortin numerolla. Jatkuvan opiskelijatilauksen enimmäispituus on 6 vuotta.

Haluat tietää kuuluuko tilaukseesi Helsingin Sanomien digilukuoikeus

Verkkopalvelun lukuoikeus ei automaattisesti kuulu painetun lehden tilaukseen. Voit tarkistaa tilauksesi sisällön kirjautumalla Oma Sanomaan tai laskulta.

Selaimella luettava Päivän lehti

Sisältää painetun Helsingin Sanomien sisällön:

Helsingin Sanomat, Kuukausiliite ja Nyt näköislehtinä eli samannäköisinä kuin painettu lehti uutis- ja mainossisällöltään

  • Löydät uutisten, kuvien ja graafien lisäksi radio- ja tv-ohjelmat sekä kaikki sarjakuvat.
  • Nyt ja Kuukausiliite julkaistaan vain näköislehtinä.

Päivän lehden verkkoversio sisältää saman uutissisällön kuin näköislehti poislukien talouden raha-sivu, vapaa-ajan sivut, sarjakuvat, radio- ja televisio-ohjelmat ja lehden ilmoitukset.

Arkisto sisältää Helsingin Sanomien uutisartikkelit vuodesta 1990.

  • Artikkelin avaaminen vaatii HS Verkko Plus -lukuoikeuden.
  • Arkistosta löytyvät kuvat ja grafiikka 15.5.2012 alkaen.
  • Arkisto ei sisällä Nytin eikä Kuukausiliitteen kirjoituksia.

Voiko HS digiukuoikeutta ostaa määräaikaisena?

Digipalvelun (HS Verkko Plus) tilausmuoto on jatkuva tilaus. Sitä ei voi ostaa määräaikaisena.

Haluat täydentää painetun lehden tilausta HS digitilauksella

Voit täydentää painetun lehden tilaustasi digilukuoikeudella (HS Verkko Plus).

Haluat nähdä kaikki tilauksesi Oma Sanomassa

Oma Sanoman Omat tilaukset -osiossa voit tarkastella ja hallinnoida kaikkia käyttäjätunnuksellasi olevia Sanoma Media Finlandin tilauksiasi yhdessä paikassa. Näet tilauksesi, sekä antamasi tai saamasi lahjatilaukset.

Mikäli joku tilauksesi puuttuu, käytä Etkö löytänyt tilaustasi -kohtaa. Puuttuvien tilausten lisääminen tapahtuu pankkitunnistautumisen (Tupas) avulla, kun kyseessä on Helsingin Sanomien, HS Teeman, Kuukausiliitteen, HS Viikon tai Urheilusanomien tilaus. Löydät Siirry tunnistautumiseen -napin Omat tilaukset -sivulta, jos et ole vielä Tupas-tunnistautunut Oma Sanomassa.

Haluat tehdä muutoksia tilaukseesi

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, esim. muuttaa määräaikaisen tilauksesi jatkuvaksi, tehdä opiskelijatilauksen tai muuttaa sunnuntaitilauksen jokapäiväiseksi tilaukseksi. Tilausmuotoon liittyvät muutokset astuvat voimaan vasta seuraavan laskutuskauden alkaessa. Jos haluat tehdä jonkun ylllä mainituista muutoksista tai saada sen voimaan heti, ota yhteys asiakaspalveluun.


< Siirry asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.