Oma Sanoma

HS tilaukset – räätälöi tilauksesi sellaiseksi kuin haluat

Olen kiinnostunut tilaamaan Helsingin Sanomat. Onko jatkuva tilaus minulle edullisin tapa?

Kyllä. Jatkuvassa tilausmuodossa hinta määräytyy tilauspituuden ja - muodon sekä laskutusjakson mukaan. Mitä pidempi laskutusjakso, sitä edullisempi on hinta.

Olen arkisin kiireinen. Voinko tilata Hesarin pelkästään viikonlopuksi?

Kyllä voit. Tarjoamme lukuisia erilaisia tilausmuotoja. Yksi niistä on juuri viikonlopputilaus. Voit tutustua eri tilausvaihtoehtoihin täällä >>

Haluaisin peruuttaa Hesarin tilaukseni. Miten voin tehdä sen?

Jos haluat peruuttaa Hesarin tilauksesi, voit tehdä sen kirjautuneena täällä Oma Sanomassa >> tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun >>

Haluan täydentää painetun lehden tilaustani HS Digi -tilauksella. Miten teen sen?

Voit täydentää painetun lehden tilaustasi HS Digi -tilauksella täällä >>

Haluaisin ostaa HS Digi -tilauksen määräaikaisena. Onko se mahdollista?

Määräaikaisia tilauksia tarjotaan vain kampanjaluontoisesti. Muutoin HS Digin tilausmuoto on jatkuva tilaus. Myöskään päivän digilukuoikeuksia ei myydä erikseen.

Haluan tilata painetun Hesarin ulkomaille. Onko se mahdollista?

Toki. Huomaathan, että painettu lehti jaetaan Suomen ulkopuolelle 2-5 päivän viiveellä ja tilauksen hintaan lisätään toimituslisä. HS Digi -tilaajana voit lukea Hesaria verkkopalvelussamme missä tahansa. Jos haluat tilata painetun Hesarin ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme >>

Haluan tilata HS:n Digin ulkomaille. Onko se mahdollista?

Kyllä. HS Digi -tilauksen voit tilata ulkomaille täällä >>. Myös HS Digi + digitaaliset aikakauslehdet on mahdollista tilata ulkomaille täällä >> Ulkomaantilauksissa maksutapana on toistuva korttimaksu.

Olen opiskelija. Saanko Hesarin alennettuun hintaan?

Kyllä. Opiskelija-alennus Hesarin jokapäiväiselle tai viikonlopun (pe-su) jatkuvalle tilaukselle on -50%. Huomaathan, että opiskelija-alennus koskee ainoastaan painetun Hesarin ja digipalvelun yhteystilausta, ei pelkkää HS Digi -tilausta.

Opiskelijatilauksen voi tehdä omassa taloudessa asuva päätoiminen opiskelija, jos taloudessa ei asu muita ansiotyössä olevia henkilöitä. Tilaus tulee tehdä opiskelupaikkakunnalle. Tilausoikeus varmennetaan oppilaitoksen nimellä ja opiskelijakortin numerolla. Jatkuvan opiskelijatilauksen enimmäispituus on 6 vuotta. Voit tilata opiskelijatilauksen täältä >>

Onko Helsingin Sanomat mahdollista saada ilman mainoksia tai liitteitä?

Ei, sillä mainokset ja liitteet ovat osa Helsingin Sanomien sisältöä. Ne ovat myös painoteknisistä syistä johtuen osa HS:n kokonaisuutta.

Onko internet-selaimella luettavan Päivän lehden sisältö täsmälleen sama kuin painetussa sanomalehdessä tai näköislehdessä?

Ei aivan. Päivän lehden verkkoversio sisältää saman uutissisällön kuin näköislehti, mutta siitä puuttuvat talouden raha-sivu, vapaa-ajan sivut, radio- ja televisio-ohjelmat ja lehden ilmoitukset.

Miten Päivän lehteä voi lukea?

Voit lukea Päivän lehteä joko helppolukuisena verkkoversiona tai näköislehtenä. Kuukausiliite, HS Viikko ja Nyt ovat luettavissa vain näköislehtinä. Näköislehdissä sisältö on täsmälleen sama kuin painetussa lehdessä.

Haluaisin lukea myös Hesarin vanhoja juttuja. Onko se mahdollista?

On toki. Löydät Hesarin uutisartikkelit vuodesta 1990 alkaen täältä >>

Helsingin Sanomien uutisarkistosta löytyvät kuvat ja grafiikka 15.5.2012 alkaen. Arkisto ei sisällä Nytin eikä Kuukausiliitteen kirjoituksia.

Voinko tarkastella Oma Sanomassa kaikkia Sanoma-tilauksiani?

Kyllä. Voit tarkastella ja hallinnoida Hesarin tilauksiasi >> Näet myös kaikki Sanoma-tilauksesi samassa paikassa, myös antamasi ja saamasi lahjatilaukset.

Voinko keskeyttää painetun Hesarin tilauksen tilauksen tilapäisesti?

Kyllä, voit keskeyttää painetun Hesarin tilauksesi helposti täällä Oma Sanomassa >> Jos tilaukseesi sisältyy painetun Hesarin lisäksi digitilaus, voit lukea digilehteä asiakasetuna maksutta. Etujakso alkaa jakelunkeskeytyksestä ja on enintään 30 päivää.

Voinko lähettää Oma Sanomassa palautetta Helsingin Sanomia tai tilauksiani koskien?

Kyllä. Oma Sanoman kautta sinun on mahdollista lähettää palautetta suoraan sähköisen Anna palautetta -lomakkeen kautta täältä >>


< Siirry asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.