Oma Sanoma

HS tuoteperhe – Tietoa, tunnetta ja tarinoita

Tältä sivulta löydät tietoja Hesarin tuoteperheestä.

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Suomen laatujournalismin edelläkävijä. Lehti tarjoaa päivittäin uutisten ohessa puhuttelevia tarinoita, elämyksiä ja hyötyä. HS kertoo kaiken olennaisen maailmalta, läheltä ja kaukaa – joka päivä, kaikissa kanavissa.

Hesarista voit lukea koti- ja ulkomaan uutisten lisäksi reportaaseja, analyysejä ja henkilöhaastatteluja sekä kulttuuriarvioita ja mielipiteitä. Lehdestä löytyy monipuolista teemasisältöä elämän ja arjen eri tilanteisiin.

Voit itse päättää missä muodossa haluat tilata Helsingin Sanomia: diginä, painettuna tai digipalveluiden ja painetun lehden erilaisina yhdistelminä.

Painettu lehti ilmestyy muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta joka päivä. Katso Hesarin ilmestymispäivät.

Helsingin Sanomien verkkopalvelussa sekä tabletti- että älypuhelinsovelluksissa on kaikki painetun Hesarin sisältö ja paljon muuta. Voit lukea päivittyviä uutisia, katsoa HSTV:n uutisvideoita ja muita nauhoitettuja tai livelähetyksiä. Päivän lehden lisäksi luettavissasi ovat Kuukausiliitteen ja HS Viikon näköislehdet sekä valikoima erikoislehtiä. Joka arki-ilta ilmestyy (klo 16.30) myös HS:n digitaalinen iltapainos HS Ilta. Tabletilla voit lisäksi lukea joka viikko maksutta yhden toimituksen valitseman HS Kirjaston sähkökirjan.

Tilaa Hesari


Kuukausiliite

Kuukausiliite on Helsingin Sanomien kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti, joka tunnetaan taitavasti kirjoitetuista ja taustoitetuista jutuistaan ja tyylikkäästä visuaalisesta ilmeestään. Kuukausiliite on suomalaisen lehdistön helmi: sen linja ja korkea laatu on säilynyt läpi median murroksen. Kuukausiliite luottaa perinteiseen laatujournalismiin. Se on täynnä hienoja tekstejä ja kuvia, yllätyksiä ja oivalluksia. Kuukausiliitteen irtonumeroita myydään Lehtipisteen myyntipisteissä. Lehti myydään yhdessä Helsingin Sanomien numeron kanssa.

Kuukausiliite on tilattavissa erikseen. Voit valita:

  • Hesarin digitilauksen (HS Digi) ja painetun Kuukausiliitteen yhdessä. Samalla saat lukuoikeuden koko Hesarin digisisältöön.
  • Pelkän painetun Kuukausiliitteen
  • Katso Kuukausiliitteen ilmestymispäivät

Tilaa Kuukausiliite


HS Viikko

HS Viikko on Helsingin Sanomien perjantaisin ilmestyvä viikkolehti. Lehti sisältää viikon kiinnostavimmat uutiset, Hesarin eturivin toimittajien reportaaseja, analyysejä ja huippuluokan kuvia. Uutistaustoituksen lisäksi HS Viikossa on runsas kattaus kulttuuri- ja tiedesisältöä, ristikko ja viikon tv-tiedot.

HS Viikon tilaukseen kuuluu painetun viikkolehden lisäksi Kuukausiliite kerran kuussa ja täysi käyttöoikeus Helsingin Sanomien digitaalisiin palveluihin.

Tilaa HS Viikko


HS Teema

HS Teema on Helsingin Sanomien erikseen ilmestyvä aikakauslehti. Se syventyy yksi aihe kerrallaan ihmiseen, aikaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Teemaa toimittavat ja siihen kirjoittavat Kuukausiliitteen nimekkäät toimittajat.

Katso HS Teeman ilmestymispäivät

HS Teeman irtonumeroita myydään verkkokaupassa sekä Lehtipisteen myyntipisteissä.

Tilaa HS Teema


Hesari ja aikakauslehdet -digipaketti

Helsingin Sanomien digitilauksen ohella saat kuusi suosittua digitaalista näköisaikakauslehteä:

Glorian Ruoka & Viinin, Kodin Kuvalehden, Hyvän Terveyden, Meidän Perheen, Tiede-lehden ja HS Teeman. Tilaukseen sisältyy myös jo ilmestyneiden lehtien kattava arkisto.

Voit lukea lehtiä Hesarin verkkosivuilla ja iPad- ja Android-sovelluksessa.

Tilaa Hesari ja aikakauslehdet


HS Kirjat

HS Kirjoja tuotetaan Helsingin Sanomien toimituksellisesta sisällöstä, sisältöihin liittyvistä aiheista tai joskus toimittajien erillisinä töinä. HS Kirjat on myös kustantanut käännöskirjoja valituista aiheista.

Löydät HS Kirjoja myös hyvin varustetuissa kirjakaupoissa kautta maan, esim. Akateemisessa Kirjakaupassa ja Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Osta HS Kirjoja verkossa


HS Kirjasto

HS Kirjasto on monipuolinen, satojen sähkökirjojen kokoelma Hesarin iPad- ja Android-tablettisovelluksessa. Tarjolla on luettavaa dekkareista ja romaaneista tietokirjoihin ja klassikkoteoksiin.

Voit lukea HS Kirjaston kirjoja kahdella eri tavalla:

  • Hesarin digitilaajana (HS Digi) saat kirjastosta joka viikko luettavaksesi Hesarin toimituksen valitseman maksuttoman viikon kirjan. Viikon kirja vaihtuu perjantaisin. Laitteelle ladattu viikon kirja on luettavissa kuukauden ajan sen lataamisesta lähtien. Voit lukea yhtä viikon kirjaa kerrallaan. Jos aloitat uuden viikon kirjan kun edellinen on vielä kesken, et voi palata enää vanhaan kirjaan.
  • HS Kirjasto-tilaajana saat kirjastoon rajattoman lukuoikeuden ja voit lukea kaikkia kirjaston kirjoja milloin haluat. Tilaus edellyttää voimassa olevaa HS Verkko Plus -tilausta sekä korttimaksua. HS Kirjasto on erikseen ostettava tuote, eikä sitä voi liittää Hesarin tilauslaskulle.

Tilaa HS Kirjasto


< Siirry asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.