Oma Sanoma

HS tuoteperhe – tietoa, tunnetta ja tarinoita

Helsingin Sanomat – Suomen palkituinta journalismia

Helsingin Sanomat on kotimaisen laatujournalismin edelläkävijä. Lehti tarjoaa päivittäin uutisten ohessa puhuttelevia tarinoita, elämyksiä ja hyötyä. HS kertoo kaiken olennaisen maailmalta, läheltä ja kaukaa – joka päivä, kaikissa kanavissa.

Hesarista voit lukea koti- ja ulkomaan uutisten lisäksi reportaaseja, analyysejä ja henkilöhaastatteluja sekä kulttuuriarvioita ja mielipiteitä. Lehdestä löytyy monipuolista teemasisältöä elämän ja arjen eri tilanteisiin.

Voit itse päättää missä muodossa haluat tilata Hesarisi: diginä, painettuna tai digipalveluiden ja painetun lehden erilaisina yhdistelminä.

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena vuoden jokaisena päivänä. Painettu Hesari ilmestyy muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta joka päivä. Hesarin ilmestymispäivät löydät täältä >>

Helsingin Sanomien verkkopalvelussa sekä tabletti- että älypuhelinsovelluksissa on kaikki painetun Hesarin sisältö ja paljon muuta. Voit lukea päivittyviä uutisia, katsoa HSTV:n uutisvideoita ja muita nauhoitettuja tai livelähetyksiä. Päivän lehden lisäksi luettavissasi ovat Kuukausiliitteen ja HS Viikon näköislehdet sekä valikoima erikoislehtiä. Tabletilla ja iPhonella voit lisäksi lukea joka viikko maksutta yhden toimituksen valitseman HS Kirjaston sähkökirjan.

Tilaa Hesari

Kuukausiliite – pitkien tarinoiden voimaa

Kuukausiliite on Helsingin Sanomien kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti, joka tunnetaan taitavasti kirjoitetuista ja taustoitetuista jutuistaan ja tyylikkäästä visuaalisesta ilmeestään.

Kuukausiliite on suomalaisen lehdistön helmi: sen linja ja korkea laatu on säilynyt läpi median murroksen. Kuukausiliite luottaa perinteiseen laatujournalismiin. Se on täynnä hienoja tekstejä ja kuvia, yllätyksiä ja oivalluksia.

Kuukausiliitteen irtonumeroita myydään Lehtipisteen myyntipisteissä. Lehti myydään yhdessä Helsingin Sanomien numeron kanssa. Kuukausiliite on myös tilattavissa erikseen. Kuukausiliitteen ilmestymispäivät löydät täältä >>

Tilaa Kuukausiliite

HS Viikko – koko viikon tapahtumat yhdessä paketissa

HS Viikko on Helsingin Sanomien perjantaisin ilmestyvä viikkolehti. Lehti sisältää viikon kiinnostavimmat uutiset, Hesarin eturivin toimittajien reportaaseja, analyysejä ja huippuluokan valokuvia.

Uutistaustoituksen lisäksi HS Viikossa on runsas kattaus kulttuuri- ja tiedesisältöä, ristikko ja viikon tv-tiedot.

HS Viikon tilaukseen kuuluu painetun viikkolehden lisäksi Kuukausiliite kerran kuussa ja täysi käyttöoikeus Helsingin Sanomien digitaalisiin palveluihin.

Tilaa HS Viikko

HS Teema – yksi aihe, monta näkökulmaa

HS Teema on Helsingin Sanomien kuusi kertaa ilmestyvä aikakauslehti. Se syventyy yksi aihe kerrallaan ihmiseen, aikaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin. HS Teemaa toimittavat ja siihen kirjoittavat Kuukausiliitteen nimekkäät toimittajat.

HS Teeman irtonumeroita myydään verkkokaupassa sekä Lehtipisteen myyntipisteissä.

HS Teeman ilmestymispäivät löydät täältä >>

Tilaa HS Teema

Hesari ja aikakauslehdet – monipuolinen digilukupaketti

Helsingin Sanomien digitilauksen oheen voit tilata kuusi suosittua digitaalista näköisaikakauslehteä. Tilaukseen sisältyy myös jo ilmestyneiden lehtien kattava arkisto. Voit lukea seuraavia lehtiä Hesarin verkkosivuilla sekä iOS- ja Android-sovelluksessa: Glorian ruoka&viini, Kodin Kuvalehti, Hyvä terveys, Meidän Perhe, Tiede ja HS Teema.

Tilaa Hesari ja aikakauslehdet

HS Kirjat – teoksia kiinnostavista aiheista

HS Kirjoja tuotetaan Helsingin Sanomien toimituksellisesta sisällöstä, sisältöihin liittyvistä aiheista tai joskus toimittajien erillisinä töinä. HS Kirjat on myös kustantanut käännöskirjoja valituista aiheista.

HS Kirjoja myydään hyvin varustetuissa kirjakaupoissa kautta maan, esim. Akateemisessa Kirjakaupassa ja Suomalaisessa Kirjakaupassa.

Osta HS Kirjoja verkossa

HS Kirjasto – suuri valikoima sähkökirjoja

HS Kirjasto on monipuolinen, satojen sähkökirjojen kokoelma Hesarin iOS- ja Android-sovelluksissa. Tarjolla on luettavaa dekkareista ja romaaneista tietokirjoihin ja klassikkoteoksiin.

Hesarin digitilaajana (HS Digi) saat kirjastosta joka viikko luettavaksesi Hesarin toimituksen valitseman maksuttoman viikon kirjan. Viikon kirja vaihtuu perjantaisin. Laitteelle ladattu viikon kirja on luettavissa kuukauden ajan sen lataamisesta lähtien. Voit lukea yhtä viikon kirjaa kerrallaan. Jos aloitat uuden viikon kirjan kun edellinen on vielä kesken, et voi palata enää vanhaan kirjaan.

HS Kirjaston tilaajana saat kirjastoon rajattoman lukuoikeuden ja voit lukea kaikkia kirjaston kirjoja milloin haluat. Tilaus edellyttää voimassa olevaa HS Digi -tilausta sekä korttimaksua. HS Kirjasto on erikseen ostettava tuote, eikä sitä voi liittää Hesarin tilauslaskulle.

Tilaa HS Kirjasto

< Siirry asiakastuen etusivulle

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.