Kaikki tuotteet
Takaisin

HS tuoteperhe

Suomen palkituinta journalismia

Helsingin Sanomat – koe maailma otsikoiden takana

Helsingin Sanomat on kotimaisen laatujournalismin edelläkävijä. Helsingin Sanomat kertoo uutisten taustat, syyt ja seuraukset. Hesari raportoi kaiken olennaisen maailmalta, läheltä ja kaukaa — joka päivä, kaikissa kanavissa. Lehti tarjoaa uutisten ohessa päivittäin puhuttelevia tarinoita, elämyksiä ja hyötyjä.

Voit itse päättää missä muodossa haluat tilata Hesarisi: diginä, painettuna tai digipalveluiden ja painetun lehden erilaisina yhdistelminä. Digipalveluista saat parhaimman hyödyn irti lataamalla Hesarin sovelluksen laitteellesi. Painetun lehden tilaajat voivat helposti täydentää lehtitilausta HS Digillä.

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena vuoden jokaisena päivänä, painettu lehti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta joka päivä. Hesarin ilmestymispäivät >>

HS Digi – koko maailma vain hipaisun päässä

HS Digin ansiosta kaikki Hesarin tarjoamat monipuoliset sisällöt sekä vaihtuvat erikoissisällöt ovat aina saatavillasi. HS Digistä löydät suositut timanttiartikkelit, jatkuvasti päivittyvät verkkosisällöt sekä kymmenittäin juttuja, joita et löydä paperilehdestä.

HS Digi -tilauksestasi saat eniten irti lataamalla Hesarin sovelluksen laitteellesi. Digisisältöjä voit lukea myös osoitteessa hs.fi . HS Digi -tilaajana käytössäsi on neljä käyttäjätunnusta sekä saat HS Kirjastosta viikon kirjan maksutta. Tilaukseen kuuluu myös uutisarkisto sekä Aikakone.

HS Mini – lisää näkökulmia elämään

HS Mini -tilaajana voit lukea verkossa kaikki uusimmat uutiset ja timanttiartikkelit – seitsemänä päivänä viikossa. Tilaus sisältää päivittäiset laatuartikkelit hyvinvoinnista tieteeseen ja kulttuurista yhteiskuntaan, Kuukausiliitteen ja feature-toimituksen reportaaseja, selvityksiä ja henkilökuvia unohtamatta.

Tilaus sisältää päivittäiset laatuartikkelit hyvinvoinnista tieteeseen ja kulttuurista yhteiskuntaan, Kuukausiliitteen sekä feature-toimituksen reportaaseja, selvityksiä ja henkilökuvia.

Kuukausiliite – suomalaisen lehdistön helmi

Kuukausiliite on Helsingin Sanomien kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti, joka tunnetaan taitavasti kirjoitetuista ja taustoitetuista jutuistaan ja tyylikkäästä visuaalisesta ilmeestään.

Kuukausiliite sisältyy Hesarin eri tilausmuotoihin mutta on myös tilattavissa erikseen. Ilmestymispäivänä Kuukausiliite myydään Helsingin Sanomien irtonumeron välissä. Irtonumeron voit ostaa Lehtipisteen myyntipisteistä. Kuukausiliitteen ilmestymispäivät >>

HS Viikko – koko viikon tapahtumat yhdessä paketissa

HS Viikko on Helsingin Sanomien perjantaisin ilmestyvä viikkolehti. Lehti sisältää viikon kiinnostavimmat uutiset, Hesarin eturivin toimittajien reportaaseja, analyysejä ja kansainvälisen tason valokuvia. Uutistaustoituksen lisäksi HS Viikossa on runsas kattaus kulttuuri- ja tiedesisältöä, ristikko ja viikon tv-tiedot.

HS Viikon tilaukseen kuuluu myös Kuukausiliite sekä täysi käyttöoikeus Hesarin digipalveluihin. HS Viikko on saatavana myös irtonumerona Lehtipisteen myyntipisteissä.

HS Teema – yksi aihe, monta näkökulmaa

HS Teema on Helsingin Sanomien erikseen tilattava aikakauslehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. HS Teema syventyy aihe kerrallaan ihmiseen, aikaan, yhteiskuntaan ja kulttuuriin. Lehteä toimittavat ja siihen kirjoittavat Kuukausiliitteen nimekkäät toimittajat.

Teeman ilmestymispäivät >>

HS Teeman irtonumeroita myydään Helsingin Sanomien verkkokaupassa sekä Lehtipisteen myyntipisteissä.

Hesari ja aikakauslehdet – monipuolinen digilukupaketti

Hesarin digitilauksen oheen voit tilata kuusi suosittua aikakauslehteä digiversioina. Digilehdet ovat luettavissa Hesarin verkkosivuilla sekä iOS- ja Android-sovelluksessa. Tilaukseen kuuluvat seuraavat aikakauslehdet: Glorian ruoka & viini, Kodin Kuvalehti, Hyvä terveys, Meidän Perhe, Tiede ja HS Teema.

HS Kirjat – laadukasta luettavaa jokaiseen makuun

HS Kirjoja tuotetaan Helsingin Sanomien toimituksellisesta sisällöstä, niihin liittyvistä aiheista tai joskus toimittajien erillisinä töinä. HS Kirjat -valikoimasta löytyy luettavaa moneen makuun - kiinnosti sinua sitten ruoka, historia, tiede, talous tai politiikka.

HS Kirjoja myydään Helsingin Sanomien verkkokaupassa sekä hyvin varustelluissa kirjakaupoissa kautta maan (esim. Akateeminen Kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa.

HS Kirjasto – satojen sähkökirjojen kokoelma

HS Kirjasto on monipuolinen satojen sähkökirjojen kokoelma. Tarjolla on luettavaa dekkareista romaaneihin ja tietokirjoista klassikkoteoksiin.

Hs Kirjaston käyttö edellyttää, että tilaukseesi sisältyy HS Digi. Jos tilaukseesi sisältyy Hesarin digipalvelujen käyttöoikeus, saat HS Kirjastosta joka viikko luettavaksesi Hesarin toimituksen valitseman viikon kirjan. Täydentämällä digitilaustasi HS Kirjastolla saat rajattoman lukuoikeuden Kirjaston koko valikoimaan.

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.