Kaikki tuotteet
Takaisin

HS Digistä on iloa koko perheelle

Näin jaat digilukuoikeuksia

Digilukuoikeuksien jakaminen edellyttää, että tilaukseesi kuuluu HS Digi. Kirjaudu Oma Sanoma - palveluun, jotta voit hallinnoida digilukuoikeuksia.
Mahdollisuus digilukuoikeuksien jakamiseen näytetään vain, jos sinulla on siihen oikeuttava HS-tilaus. Digilukuoikeudet koskevat Hesarin sisältöä. Digilukuoikeuksien jakaminen ei kuulu yritystilauksiin.
Käytössäsi on yhteensä neljä käyttäjätunnusta, oma tilauksesi mukaan lukien. Huomaathan, että lukuoikeuksia voi lisätä tai poistaa vain päätilaaja eli tilauksen maksaja. Jos käytössä on lahjaksi annettu tilaus, voi lahjan saaja lisätä tai poistaa lukuoikeuksia.
Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia. Jaettu lukuoikeus toimii kaikilla päätelaitteilla ja suurimman hyödyn HS Digistä saa asentamalla Hesarin sovelluksen tabletille tai älypuhelimelle.
Jaettu digilukuoikeus on voimassa yhtä pitkään kuin päätilaus. Tilauksen päättyessä tai muuttuessa sellaiseksi, ettei lisälukuoikeus kuulu tilaustyyppiin, päättyvät myös tilaukselle annetut lisälukuoikeudet.
Täydennä tilaustasi HS digillä >>

Jäikö jokin epäselväksi?

Lähetä meille viesti täällä >>
Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.