Kaikki tuotteet
Takaisin

Asiakasedut

ET-lehtien tilaaminen todellakin kannattaa

Kiitoksena asiakkuudesta, upeita kesäetuja tilaajille!

Kutsumme sinua mahtaviin tapahtumiin ja tarjoamme erilaisia ostoetuja. Seuraa ilmoituksia lehdessä ja sähköpostiasi. Tulevat lukijamatkat ja tietoa aiemmista löydät täältä >>

Voit tilata ET Terveys -lehden pysyvästi edullisemmin. ET-tilaajana saat lehden tutustumistarjoushintaan ja sen jälkeen pysyvästi -30% alennuksella. Tilaa täältä >>

Digilehdet-palvelu sisältää Sanoman kaikkien 14 aikakauslehden digitaaliset arkistot usean vuoden ajalta. Lue lisää >>

Pääset tutustumaan Sanoman digipalveluihin ja saat tilata maksutta valitsemasi aikakauslehden kerran vuodessa. Seuraa ilmoituksia lehdessä ja sähköpostiasi.

ET-lehden tilaajille 2 kalenteria vuodessa: Seinäkalenteri kaikille ET-lehden tilaajille vuoden viimeisen numeron mukana ja taskukalenterin tilausmahdollisuus etuhintaan.

Uutta sisältöä päivittäin. Nauti ET-lehdestä joka päivä. Lue etlehti.fi >>

Helsingin Sanomat tarjoaa ET-lehden tilaajille Hesarin etuhintaan. Tilaa Hesari >>

Sääkirja - Havainnoijan päiväkirja kannustaa tarkkailemaan säätä. 136-sivuinen tietopaketti kuvineen kertoo kuinka sääilmiöt syntyvät ja selkeään päiväkirjaosuuteen mahtuvat vuoden säähavainnot.

Käytä alennus–kohtaan koodi SAAKIRJA
Näin saat kalenterin etuhintaan 5,90 € (norm. 15,90 €)

Tilaa etuhintaan >>

Tarjoamme etuja ilmoituksilla lehdissä, sähköpostitse tai täällä Sanoman itsepalvelusivustolla Oma Sanomassa. Huolehdithan, että meillä on ajantasainen sähköpostiosoitteesi ja käytät Oma Sanomaa kirjautuneena.

Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.