Ota parhaat digisisällöt käyttöösi! Urheilusanomien tilaajana IS Extra on käytössäsi veloituksetta.

IS Extra on Ilta-Sanomien ja Urheilusanomien parhaat uutis-, viihde- ja urheilusisällöt kokoava digipalvelu, joka tarjoaa mm. Veikkausliigan kaikki ottelut sekä paljon muuta huippu-urheilua suorana.

Täytä tietosi alla oleviin kenttiin ja klikkaa painiketta. Pääset rekisteröitymään tai jos sinulla on jo Sanoma-tili, suoraan kirjautumaan palveluun sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
 
Urheilusanomien tilaajana käytössäsi ovat IS Extran kaikki sisällöt:
  • Live-ottelut: ISTV Extran kaikki live-ottelut, sisältäen mm. Veikkausliigan, Korisliigan, Salibandyliigan matseja ja vapaaotteluita.
  • Erikoisjutut verkossa: Kirjeenvaihtajien erikoisjutut, sarjaraportit, otteluanalyysit, ajankohtaiset taustajutut, arkistojen aarteet, parhaat artikkelit Ilta-Sanomien ja Urheilusanomien painetuista lehdistä.
  • Urheilusanomien pelivihjeet: Ammattilaisten vihjeet, tilastot ja ennakot Veikkauksen vedonlyönnin kohteisiin. Lisäpalveluna tuotamme myös tulostettavan paketin Toto65- ja Toto75-peleihin.
  • Urheilusanomien näköislehdet: Urheilusanomien ja kausioppaiden digitaaliset näköislehdet ilmestyvät tilaajille luettavaksi päivää ennen kuin ne ilmestyvät lehtipisteisiin.
  • Ilta-Sanomien näköislehdet: IS Extran osana pääset tutustumaan myös Ilta-Sanomien päivän lehden sekä teema- historia- ja lifestyle-lehtien digitaalisiin näköislehtiin.
   
Näytä lisää
Löydät asiakasnumerosi (9 numeroa) lehden osoitekentästä sekä laskusta.
Sivuston käyttö vaatii, että javascript on kytketty päälle selaimestasi.